Privé garage in residentie

De parkeerruimte bevindt zich onder het gebouw en kan afgesloten worden zodat je er ook fietsen of andere bagage kan plaatsen. Vanuit de parkeerruimte kan je de lift nemen naar de verdieping van het appartement.

Draadloos internet en digitale televisie

Met de digitale televisie van Telenet kan iedereen ook tijdens de vakantie naar zijn favoriete programma's kijken. Er is daarnaast ook draadloos internet beschikbaar. De DVD speler doet zijn werk als het weer even minder mee zit.

Vlotte regeling bij aankomst en vertrek

Dankzij de samenwerking met een op wandelafstand gelegen immokantoor hoef je je helemaal geen zorgen te maken over praktische regelingen tijdens je verblijf.

Plopsaland is gemakkelijk bereikbaar

Plopsaland is heel gemakkelijk te bereiken met de tram die voor het appartement stopt. Het appartement ligt op 3 km van het pretpark.

Zuidgericht terras

Het terras biedt uitzicht uitzicht op het Calmeynbos en de Leopold I Esplanade van De Panne. De oostelijke kant van het terras biedt zijdelings zeezicht. Overdag kan je daar rustig van de zon genieten zonder hinder van straatlawaai.

Strand op 200 meter afstand

Het strand bevindt zich op 200 meter van de ingang van het appartementsgebouw. De straat is verkeersvrij.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Het appartement is eigentijds ingericht en alle nutsvoorzieningen zijn voorhanden.

Wasmachine aanwezig

In het appartement staat een wasmachine, komt van pas om strandhanddoeken weer op te frissen tijdens het verblijf.

Informatiemap over De Panne en omgeving ter beschikking

Dit bestaat uit: Evenementenkalender, brochure openbaar vervoer, stratenplan De Panne, brochure "Eten en Drinken", info musea, reductiebonnen, enz …


Boek nu