Wat dien je zelf mee te brengen?

  • Beddengoed voor eerste slaapkamer met dubbelbed. Het bed is 160x200. Twee kussens en dekbed van 200x200 zijn voorzien.
  • Beddengoed voor de tweede slaapkamer met 2 stapelbedden van 90x200. Vier kussens en dekbedden zijn voorzien.
  • Badlinnen

Voortaan is huur van bedlinnen ook mogelijk via het immokantoor. Gelieve hiervoor te informeren bij reservatie.


Bij aankomst

Voor de praktische en administratieve regelingen bij aankomst wordt er samengewerkt met een immo-kantoor op wandelafstand van het appartement. Ze helpen je vriendelijk verder en zorgen ervoor dat je snel toegang krijgt tot het appartement. Je kan de sleutels afhalen vanaf 15u op de dag van aankomst.

Bij aankomst kies je of je zelf instaat voor de poets of je kan een eindschoonmaak reserveren tegen meerprijs.

In de salon ligt een map met info over het appartement en activiteiten in De Panne.


Bij vertrek

Je dient het appartement verlaten voor 10u op de dag van het vertrek.

Het appartement dient netjes en gepoetst achtergelaten te worden.
Dit wil zeggen: Appartement is gepoetst en verder: Vuilbakken leegmaken, beddengoed effen leggen, koffiemachine leegmaken en afzetten, frigo leegmaken, vaatwasser leegmaken, verwarming en alle verlichting uitschakelen en waterkranen nakijken.

Gelieve met het immokantoor bij aankomst afspraken te maken over het vertrek. Sleutels dienen overhandigd te worden aan het agentschap. Zij zullen ook een controle van het appartement uitvoeren.

Graag ook even jullie indrukken en leuke herinneringen nalaten in het gastenboek. Niet verplicht, maar wel erg leuk!


Huisregels

Huisdieren:
Er worden geen huisdieren toegelaten.

Aantal personen:
Het maximum aantal personen vermeld op het reservatiebewijs mag niet overschreden worden. Wie zonder voorafgaande toestemming met een hoger aantal personen een vakantiewoning betrekt, verbreekt de huurovereenkomst en kan geen aanspraak maken op enige schadevergoeding.

Schade:
De huurder verplicht zich er toe de vakantiewoning met de huidige inventaris en inrichting te gebruiken en ze bij vertrek, in perfecte staat en grondig gereinigd achter te laten. Schade die tijdens de verblijfsperiode aangebracht werd, moet voor het vertrek gemeld worden. De huurder draagt de verantwoordelijkheid voor minderjarigen en derden die tijdens de vakantieperiode bij hem verblijven. De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, verlies, diefstal of schade berokkend door de huurders tijdens de gehuurde periode.

Rust:
U bent niet alleen in het gebouw, respecteer de rust van de buren en het algemeen reglement (je kan dit vinden in de hal beneden en in de lift).

Roken:
Roken is niet toegelaten in het appartement.

 

 Download als pdf