Wat is niet inbegrepen in de huurprijs?

Niet in de huurprijs inbegrepen: waarborg, verbruik elektriciteit, schoonmaak en annulatieverzekering. Verbruik elektriciteit volgens tellers (dag- en nachttarief). Verbruik water is inbegrepen.

Indien "all-in" is vermeld bij de prijs betekent dit dat ook het verbruik van elektriciteit in de prijs inbegrepen is.

 

Reserveren & betalen

Een aanvraag tot reservatie kan je invoeren door in het menu op 'reserveren' te klikken en vervolgens je gegevens in te vullen. We nemen dan snel contact op.

Een reservatie is geldig vanaf het ogenblik dat de huurder door middel van een overschrijving een voorschot betaalt gelijk aan de helft van de huurprijs. Het saldo + waarborg is te betalen 15 dagen voor het betrekken van de woning.  Exacte betaalinstructies worden per mail meegedeeld.

 

Waarborg

Er wordt altijd een waarborg gevraagd. Deze waarborgsom wordt ten laatste een maand na vertrek, na aftrek van alle kosten (verbruik, schade toegebracht door de huurder, eventuele schoonmaak), aan de huurders terugbetaald.

Waarborg vanaf 150€, afhankelijk van het tijdstip en de duur van de huurperiode.

 

Schoonmaak

De huurder verplicht zich er toe de vakantiewoning in perfecte staat en volledig gereinigd achter te laten. Indien bij controle na uw vertrek wordt vastgesteld dat de woning niet in dezelfde staat als aanvang werd af­geleverd, zien we ons genoodzaakt een schoonmaak aan te rekenen (tarief 85 euro).  Je kan ook een eindschoonmaak reserveren, dit enkele dagen voor uw vertrek.

 

Annulering

Indien de huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij de verhuurder hiervan onmiddellijk op de hoogte te brengen. Een telefonische mededeling hiervan dient schriftelijk of per email te worden bevestigd.
Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 6 weken voor de begindatum van de huurperiode, blijft hij 30 % van de huurprijs verschuldigd, bij annulering tot 3 weken 60% en vanaf 3 weken tot aan de begindatum van de huurperiode 90%.
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt geen gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.